[ skippa ]

Intermec Hjemme

Denmark flag| Danmark [ skift ] Change Global Location | Køb nu | Partner-login

Søk Intermec

Support

Support

Udskriv |

Total support – Total ro i sindet

Gang på gang klassificeres Intermec af kunder og brancheanalytikere som den bedste på området inden for teknisk ekspertise, markedsekspertise, kundeservice og support. Uanset om det, du søger, er returneringer og reparationer, downloads og manualer eller teknisk rådgivning vedr. brug og vedligeholdelse, vil vi gerne tilbyde dig al den hjælp du behøver. Det er os en glæde at kunne tilbyde brancheførende support til alle vores hardware- og softwareløsninger.

For lokal support i Danmark kontakt Intermec på +45 48 166 166 eller e-mail os. For yderligere informationer om support og muligheder på engelsk, besøg Intermecs globale website.

Hvis du har produkter du ønsker repareret, bedes du gå ind på følgende link, og oprette en RMA.

© 2011 INTERMEC TECHNOLOGIES A / S. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES.